Kappers Heiloo

Vind hier alle kappers in Heiloo en omstreken zodat jij weer fris voor de dag komt. Ben jij op zoek naar een kapper of een barbier? Op deze pagina zie jij waar je terecht kunt voor een knipbeurt of andere service.

Adverteren?

Deze plek is vrij!

Adverteren?

Deze plek is vrij!

Adverteren?

Deze plek is vrij

Bekijk het volledige overzicht en kies de kapper die bij je past. Check zeker ook de persoonlijke websites van de kappers, want daar zie jij meer informatie over wat voor praktijken er zijn en wat hun specialiteiten zijn. Wil jij bijvoorbeeld een permanentje, balayage, een snor à la Salvador Dalí, of toch gewoon de uitgroei wat laten bijwerken? Als je haar maar goed zit!

Barbier Heiloo

Vakbekwame barbers in Heiloo met uitgebreide kennis van de laatste trends op het vlak van haarmode. Je vind ze bij jou in de buurt in en rondom Heiloo. Als je regelmatig je haar laat knippen, dan blijft je haar ook gezond. Dit is omdat de dode gespleten puntjes weggehaald worden. Of je nu een vrouw bent, een man of een kind, voor iedereen is er wel een kapper in Heiloo, waar ze met persoonlijke aandacht en kundig advies jou naar huis laten gaan met een trendy kapsel. Ben je Student? Geen probleem, veel kappers bieden ook studentenkorting aan. Check zeer zeker de sites voor meer info hierover.